Verzorgende IG Stichting Humanitas, Zorg Thuis, Delfshaven in Rotterdam, 20-24 uur per week

Voor de regio Delfshaven in Rotterdam zijn wij voor de extramurale zorg (zorg thuis) op zoek naar een verzorgende IG voor 20-24 uur per week.

Jij zorgt voor de cliënt
Denk jij ook in mogelijkheden? Jij weet wat de cliënt doormaakt, jij bent de expert. Wil je graag met je teamleden en de verpleegkundige de best mogelijke zorg bieden?
Neem de regie in eigen hand en solliciteer bij dit team. Zij kijken uit naar jou.

Humanitas zorgt voor jou

• Je kunt zelfstandig werken, met veel regelmogelijkheden. Jij bent de expert.
  • Wij bieden een informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking;
  • Een vaste arbeidsovereenkomst;
  • Mogelijkheden van korting op sporten tot doorscholing en deskundigheidsbevordering.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henny van Beelen, Manager Zorg Thuis
Gebied Noord, Delfshaven en Casemanagers Dementie via telefoonnummer 06- 51393443
of mailadres: hvanbeelen@stichtinghumanitas.nl

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en CV naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website: Solliciteer direct.