Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning Stichting Humanitas Rotterdam (oproep)

Jouw profiel
Je hebt kennis van en werkervaring met schoonmaakmethoden en hygiëneregels. Je kunt cliënten respectvol en attent bejegenen en kunt goed zelfstandig werken. Je beschikt over sociale vaardigheden als tact, integriteit en inlevingsvermogen en je bent jezelf bewust van een professionele werkrelatie. Je beschikt over voldoende mondelinge en schriftelijke Nederlandse uitdrukkingsvaardigheden en hebt een flexibele werkinstelling.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • De cliënt ondersteunen in- en bij het huishouden op basis van de door de consulent afgesproken ondersteuningsmix;
  • Resultaatgericht werken volgens de, in de ondersteuningsmix afgesproken, richtlijnen;
  • Rekening houden met en bewaken van de zelfredzaamheid van de cliënt;
  • Signaleren, rapporteren en melden van problemen met betrekking tot de leefsituatie van de cliënt.

Wij bieden:

  • Prima sfeer, collegiale samenwerking en zelfstandigheid;
  • Een salaris in Salarisschaal Hulp bij het Huishouden (conform de CAO VVT);
  • Een oproepcontract;
  • Aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met teamleider Henny Nolles (regio Noord) e-mail: hnolles@stichtinghumanitas.nl of Jurgen Dose (regio Zuid) e-mail: jdose@stichtinghumanitas.nl of via telefoonnummer: 010 – 2713666.

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Solliciteren
S.V.P. alleen solliciteren wanneer je werkervaring in de schoonmaak hebt en op fietsafstand van de cliënten woont in (regio Noord): Rotterdam Noord, het Westen, Centrum, Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg, Alexander, Schiebroek, Overschie en Capelle aan de IJssel of (Regio Zuid): Hoogvliet/Pernis, Charlois en Feijenoord, IJsselmonde, Nissewaard, Rozenburg en Hoek van Holland.
Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en cv naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website: Solliciteer direct

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de procedure.
Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas
Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker Huishoudelijke Ondersteuning Stichting Humanitas Rotterdam (oproep)
Schuiven naar boven