GGZ begeleider Skala Stichting Humanitas Rotterdam 24 – 32 uur per week

Wij zoeken GGZ begeleiders voor onze begeleide woonvoorziening Skala, locatie Steenplaat. Een enthousiaste collega, die kwetsbare Rotterdammers met een psychiatrisch en/of verslaving gaat begeleiden. Je hebt passie voor deze mensen en weet hoe je hen kunt activeren. Houdt jij van uitdaging en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn twee teams die begeleiding en zorg bieden aan alcohol- en/of drugsverslaafde cliënten van 55 jaar en ouder, deels met een dak- en/of thuisloos verleden. Sprake is van GGZ-diagnostiek, in veel gevallen dubbel (zowel verslaving als psychiatrisch). Veel van deze cliënten behoren tot de zogenaamde groep van zorgmijders, die met veel geduld en expertise van ons team begeleiding hebben geaccepteerd en daarmee geen overlast meer veroorzaken voor hun omgeving.

Wat ga je doen?

Kwalitatief verantwoorde zorg aan verslaafde ouderen of ouderen met een psychiatrisch verleden is als gevolg van de specifieke zorgbehoefte anders dan de ‘reguliere’ groep cliënten verzorging en verpleging. Dit stelt eisen aan de deskundigheid van het personeel. Deze deskundigheid bevindt zich op het snijvlak van enerzijds medisch-psychiatrische en somatische behandeling en anderzijds de sociaal-maatschappelijke dienstverlening.
Je biedt begeleiding en zorg en helpt deze kwetsbare Rotterdammers grip te krijgen op hun leven door onder andere het aanbrengen van structuur in huishouden, dagindeling, het vinden van een dagbesteding, het bieden van zorg etc.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar meerdere collega’s met een agogische, verpleegkundige of gespecialiseerd verzorgende achtergrond, met de volgende eigenschappen:

 • Vermogen om te stimuleren, activeren en motiveren;
 • Flexibiliteit, creativiteit en snel kunnen anticiperen op diverse situaties;
 • Stressbestendig;
 • Zelfstandig;
 • Iemand die stevig in zijn schoenen staat;
 • Goede sociale vaardigheden;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, aangepast aan de doelgroep en situatie;
 • Bevoegd en bekwaam zijn in diverse verpleegtechnische handelingen.

Wij bieden:

 • Een dienstverband van gemiddeld 28 – 32 uur per week;
 • Salariëring conform de CAO- VVT, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een uitdagende werkplek in een klein team;
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie & sollicitatie

Je kunt solliciteren door te mailen naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl. Mocht je vragen hebben, bel dan naar Anneloes Vlasblom, manager GGZ, telefoonnummer 06-30633313.

Als je CV en motivatie geschikt zijn, nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Bevalt de kennismaking van beide kanten goed, dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Als we beiden positief zijn, dan kun je per direct aan de slag.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen. Integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de procedure.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

GGZ begeleider Skala Stichting Humanitas Rotterdam 24 – 32 uur per week
Schuiven naar boven