Bedrijfsmaatschappelijk werker Stichting Humanitas Rotterdam 20 uur per week

De afdeling

Bij de afdeling Bedrijfsmaatschappelijk Werk (BMW) – die is ondergebracht bij de afdeling HRM – werken twee parttime bedrijfsmaatschappelijk werkers die hulp en ondersteuning bieden aan de medewerkers en vrijwilligers van Stichting Humanitas.

 

De rol

De bedrijfsmaatschappelijk werker (BMW-er) is er zowel voor problemen die voortvloeien uit de werksituatie en daarmee de privé-situatie beïnvloeden als andersom. Het BMW heeft als doel het welzijn en daarmee de motivatie en inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.

Dat doen wij onder meer door het geven van psychosociale begeleiding aan medewerkers, het ondersteunen van leidinggevenden en het adviseren van het management. Onze speerpunten voor de komende tijd zijn o.m. samenwerking binnen de organisatie, ziekteverzuim in brede zin en de individuele hulpvraag van de medewerker.

Je bent als BMW-er verantwoordelijk voor de kwaliteit van de hulpverlening. Je bent mede verantwoordelijk voor het afstemmen van het hulpaanbod op de vraag waarbij je inspeelt op actuele ontwikkelingen binnen de organisatie. Signaleren en aankaarten van knelpunten in de organisatie behoort ook tot de verantwoordelijkheden van de BMW-er.

 

Jouw profiel

Je hebt ervaring als bedrijfsmaatschappelijk werker en je kunt zelfstandig werken. Daarnaast ben je HBO-MWD geschoold en je hebt de master/specialisatie BMW. Sociale vaardigheden die wij van je verwachten zijn tact, empathie, geduld, vermogen tot motiveren en stimuleren. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

Wij bieden:

  • Een omgeving die je uitdaagt en die jouw initiatief en ideeën verwelkomt;
  • Een arbeidsovereenkomst voor 20 uur per week voor de duur van 12 maanden met de intentie deze te verlengen;
  • Een werkplek met een collegiale en gezellige sfeer;
  • Flexibiliteit in werktijden;
  • Een passende beloning volgens de cao VVT met een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Simon Koning, Manager HRM via telefoonnummer 06-51598461

Humanitas in een notendop?
Bekijk hier de animatie:

Solliciteren

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en CV naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website:Solliciteer direct.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de procedure.
Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

 

Over Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsmaatschappelijk werker Stichting Humanitas Rotterdam 20 uur per week
Schuiven naar boven