Verpleegkundige Kortdurend verblijf Stichting Humanitas Rotterdam De Wende, 32-36 uur per week

Kom jij deel uitmaken van ons team kortdurend verblijf (revalidatie- en herstelzorg)?

Voor cliënten die vanwege medische oorzaak tijdelijk niet meer thuis kunnen verblijven, zoeken wij een enthousiaste, ondernemende collega. Een collega die kan denken vanuit verschillende oplossingsrichtingen, maatwerk kan bieden, planmatig en doelgericht kan werken, houd van organiseren en die wil meedenken om goede kwaliteit en veiligheid te bieden aan kwetsbare cliënten. En als het nodig is en in het belang van de cliënt, soms ook tegendraads kan zijn, tegen de stroom in anders durven denken. En daarbij maakt het niet uit of je jouw ervaring en kennis hebt opgedaan in bijvoorbeeld de thuiszorg, revalidatiezorg of ziekenhuiszorg. In tegendeel, we zoeken juist naar een diversiteit in achtergronden!

Je komt werken voor een kwetsbare cliëntengroep, die door een combinatie van problemen niet altijd even snel of effectief kunnen revalideren of herstellen. Cliënten worden op de afdeling opgenomen vanuit huis of vanuit het ziekenhuis na een operatie of bezoek SEH/ HAP. Daarnaast zullen sommige cliënten geobserveerd en gescreend moeten worden. Uiteindelijk vertrekken de cliënten weer terug naar huis of naar een passende setting. Je weet nooit van tevoren hoe je werkdag eruitziet want de afdeling kortdurend verblijf is misschien wel de meest dynamische afdeling die er bestaat in de ouderenzorg.

Je werkt nauw samen in een team dat bestaat uit verzorgenden, een wijkverpleegkundige, een specialist ouderengeneeskundige en paramedisch behandelaars. Daarbuiten kan je ook ingezet worden als verpleegkundige op de groep bewoners Zorg met verblijf.

 

Jouw profiel

Als verpleegkundige ben je in het bezit van het diploma verpleegkundige en een BIG registratie. Vanzelfsprekend heb je een respectvolle beroepshouding naar zowel cliënten als collega’s en beschik je over een grote dosis zelfstandigheid.

 

Jij gaat goed voor onze cliënten zorgen en wij zorgen ook goed voor jou:

  • Je kunt bij ons zelfstandig werken, met veel regelmogelijkheden. Jij bent de expert;
  • Informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking;
  • Direct vast dienstverband, uren in overleg;
  • Salariëring in passende FWG, eindejaarsuitkering van 8,3%, conform de cao-VVT;
  • Korting op sporten via Humanitas, ruime doorscholingsmogelijkheden en deskundigheidsbevordering.

Je kunt direct aan de slag! Maar wil je eerst een dagje meelopen om te ervaren of de sfeer je aanstaat? Ook dat is mogelijk!

 

Informatie

Wil je meer informatie bel of app op 06-26766116 met Monique Berkhout, Manager Zorg & Welzijn.

 

Solliciteren

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en CV naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website:Solliciteer direct.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de procedure.
Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

 

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Verpleegkundige Kortdurend verblijf Stichting Humanitas Rotterdam De Wende, 32-36 uur per week
Schuiven naar boven