Meewerkende Afdelingscoördinator Stichting Humanitas Rotterdam De Wende Kortdurend Verblijf 32-36 uur

Voor de Wende zoeken wij een meewerkende, enthousiaste, ondernemende afdelingscoördinator met HBO denk/werkniveau. Wij leveren zorg aan een groep bewoners met Zorg met Verblijf en aan een groep cliënten Kortdurend Verblijf, die vanwege medische oorzaak tijdelijk niet meer thuis kunnen verblijven. Heb je een zorgachtergrond (minimaal in het bezit van het diploma verzorgende IG)? Ervaring met leidinggeven binnen de zorg is een grote pré.

Sta jij verder stevig in je schoenen en weet jij het potentieel van je medewerkers goed te benutten? Kan jij je professionals in hun kracht zetten en faciliteren in de uitvoer van hun werk? Is een coachende stijl van leidinggeven jou op het lijf geschreven? Snap jij hoe zorgpaden werken en hoe je deze in de praktijk kunt implementeren en borgen? Snap je hoe je kwaliteit kunt verbeteren tot de meest optimale vorm? Kun je ook tegendraads zijn, tegen de stroom in anders durven denken, als dat nodig is en in het belang van de cliënt?

Je werkt nauw samen in een team dat bestaat uit verzorgenden, wijkverpleegkundige, specialist ouderengeneeskundige en paramedisch behandelaars.

 

Jij gaat goed voor het team en onze cliënten zorgen en wij zorgen ook goed voor jou

  • Je kunt bij ons zelfstandig werken, met veel regelmogelijkheden. Jij bent de expert;
  • Informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking;
  • Een contract met uren van 32 uur tot maximaal 36 uur per week (in overleg);
  • Salariëring in passende FWG, eindejaarsuitkering van 8,3%, conform de cao-VVT.
  • Korting op sporten via Humanitas, ruime doorscholingsmogelijkheden en deskundigheidsbevordering.

Je kunt direct aan de slag! Maar wil je eerst een dagje meelopen om te ervaren of de sfeer je aanstaat? Ook dat is mogelijk!

 

Informatie

Bel of app als je eerst meer informatie wilt op 06-26766116 met Monique Berkhout. Wil je gelijk solliciteren? Dat kan ook via het formulier op de website of per mail naar mberkhout@stichtinghumanitas.nl.

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Solliciteren

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en CV naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website:Solliciteer direct.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de procedure.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

 

Over Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meewerkende Afdelingscoördinator Stichting Humanitas Rotterdam De Wende Kortdurend Verblijf 32-36 uur
Schuiven naar boven