Ervaren HR-adviseur, Stichting Humanitas Rotterdam (32 uur per week)

De uitdaging

We menen dat wij het verschil maken voor de mensen voor wie wij werken. Dat doen we nu al 75 jaar. Wij zijn ook een diverse organisatie. Behalve een zorginstelling met zorg met verblijf en zorg thuis, zijn wij een welzijns- en hulpverleningsorganisatie met een divers aanbod van diensten.  Als jij een stevige HR-adviseur bent, die samen met een team van HR-collega’s het als een uitdaging ziet om in onze prachtige stad en regio, een bijdrage te leveren aan onze maatschappelijke opgave en ambitieuze doelstellingen, lees dan verder. Want misschien zijn we wel specifiek op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Stichting Humanitas is volop in ontwikkeling, dat merk je terug in de gehele organisatie maar zeker ook in de rol van HR-adviseur. Veranderingen volgen elkaar snel op, de dynamiek is hoog. Als HR-adviseur ben je gesprekspartner voor directie en management van jouw onderdeel. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies op strategisch en tactisch niveau op alle gebieden binnen het HR vakgebied maar zult indien nodig ook operationele betrokkenheid hebben bij complexe zaken. Je hebt brede HR kennis en ervaring. Ook word je betrokken bij een aantal HR verander projecten

 

Jouw team en plek

Je werkt samen in een team van ruim 20 collega’s, waaronder HR adviseurs, administratie medewerkers en een aantal specialisten. Het is een afdeling in beweging, die daarom versterking zoekt in een enthousiaste, ervaren HR- adviseur voor 32 uur per week. Voor het Corona-tijdperk zou je standplaats Humanitas Akropolis zijn. In deze Coronatijden faciliteren wij het flexibel én thuiswerken.

 

Wat vragen we van jou? 

Het zal je duidelijk zijn dat communicatie in onze diverse organisatie cruciaal is. Goed kunnen en willen communiceren op verschillende niveaus, met mensen met verschillende achtergronden staat daarbij op 1. Dat moet zeker een van jouw sterke punten zijn. Maar we hebben nog wat wensen op ons lijstje:

 • Je bent zelfstandig, enthousiast, proactief en hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen;
 • Uiteraard heb je brede, generalistische HR-ervaring, je bent minimaal 5 jaar werkzaam in een vergelijkbare functie en bent in bezit van een bedrijfskundige of HRM-opleiding op HBO of academisch niveau;
 • Je kunt uitstekend op strategisch en tactisch niveau het gesprek aan gaan, maar bent bovenal een HR vakman/vakvrouw;
 • Waar nodig ga je het operationele werk niet uit de weg;
 • Je bent op de hoogte van actuele thema’s binnen het HR-vakgebied. Je kunt diverse methoden en technieken van personeelsmanagement en organisatieontwikkeling toepassen;
 • Je hebt ervaring in het begeleiden en monitoren van organisatie- en ontwikkeltrajecten;
 • Je beschikt over een flinke dosis nieuwsgierigheid, organisatiesensitiviteit en empathie, naast (uiteraard) een gezonde resultaatgerichtheid en met behoud van onafhankelijkheid;
 • Je werkt graag samen waardoor je een zinvolle bijdrage kunt leveren aan de doelen van jouw team en de ontwikkeling van de dienstverlening aan de organisatie.

 

Wat bieden wij jou?

Al lezende moet je al wel een indruk hebben gekregen dat het geen doorsnee organisatie is waar je komt te werken. Geen dag zal hetzelfde zijn en ‘routine’ en ‘saai’ zijn niet de woorden die op de werkzaamheden van toepassing zullen zijn. Voldoende uitdagingen dus! Maar natuurlijk zijn we ook een goed werkgever en kun je rekenen op:

 • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. Wij dagen jou uit je talenten te ontwikkelen en benutten.
 • Zeer goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals een breed scala aan loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening bij pensioenfonds PZFW;
 • Een prima sfeer, collegiale samenwerking en zelfstandigheid;
 • Salariëring in FWG 60, conform de CAO VVT;
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder diverse scholingsmogelijkheden en een goede pensioenvoorziening bij pensioenfonds PFZW.

 

Enthousiast geraakt, solliciteer dan direct:

Stuur een brief met jouw motivatie, voorzien van je cv naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website:Solliciteer direct.

 

Of heb je nog vragen? 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy Vermeulen, HR Adviseur ( 06-57 13 26 73) of Simon Koning, HR Manager (06 – 51 59 84 61).

 

Deze kleine letters zijn er ook

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Nieuwe medewerkers wordt gevraagd om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.
Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

 

Jouw organisatie, Stichting Humanitas

Stichting Humanitas biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling Bij Humanitas werken circa 2500 medewerkers en 2000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

En zoals de naam al luidt, Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing.

Wil je nog meer weten, zie

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Ervaren HR-adviseur, Stichting Humanitas Rotterdam (32 uur per week)
Schuiven naar boven