Verzorgende IG of Verpleegkundige NACHTDIENSTEN Kortdurend Verblijf Stichting Humanitas Hannie Dekhuijzen Rotterdam Charlois uren in overleg

Kom jij deel uitmaken van de reeds gestarte nieuwe team op de nieuwe afdeling Kortdurend Verblijf (revalidatie- en herstelzorg en observatie/ screening)?

Voor deze onlangs gestarte afdeling en een nieuw team, voor cliënten die vanwege medische oorzaak tijdelijk niet meer thuis kunnen verblijven, zoeken wij enthousiaste, ondernemende collega’s. Collega’s die kunnen denken vanuit verschillende oplossingsrichtingen, maatwerk kunnen bieden, planmatig en doelgericht kunnen werken, houden van organiseren en die willen meedenken om goede kwaliteit en veiligheid te bieden aan kwetsbare cliënten. En als het nodig is en in het belang van de cliënt, soms ook tegendraads zijn, tegen de stroom in anders durven denken. En daarbij maakt het niet uit of je jouw ervaring en kennis hebt opgedaan in bijvoorbeeld de thuiszorg, revalidatiezorg of ziekenhuiszorg. In tegendeel, we zoeken juist naar een diversiteit in achtergronden!

Je komt werken voor een kwetsbare cliëntengroep, die door een combinatie van problemen niet altijd even snel of effectief kunnen revalideren of herstellen. Cliënten worden op de afdeling opgenomen vanuit huis of vanuit het ziekenhuis na een operatie of bezoek SEH/ HAP. Daarnaast zullen sommige cliënten geobserveerd en gescreend moeten worden. Uiteindelijk vertrekken de cliënten weer terug naar huis of naar een passende setting. Je weet nooit van tevoren hoe je werkdag eruitziet want de afdeling kortdurend verblijf is misschien wel de meest dynamische afdeling die er bestaat in de ouderenzorg.

Je werkt nauw samen in een team dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist, specialist ouderengeneeskundige en paramedisch behandelaars.

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde verzorgende IG of verpleegkundige (met BIG-registratie) voor de nachtdiensten.

Jij gaat goed voor onze cliënten zorgen en wij zorgen ook goed voor jou:

  • Je kunt bij ons zelfstandig werken, met veel regelmogelijkheden. Jij bent de expert;
  • Informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking;
  • Direct vast dienstverband, uren in overleg;
  • Salariëring in passende FWG, eindejaarsuitkering van 8,3%, conform de CAO-VVT;
  • Korting op sporten via Humanitas, ruime doorscholingsmogelijkheden en deskundigheidsbevordering.

Pas jij in dit plaatje? Vind je het leuk om deze nieuwe afdeling te helpen opbouwen? Je kunt direct aan de slag! Maar wil je eerst een dagje meelopen om te ervaren of de sfeer je aanstaat? Ook dat is mogelijk!

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Monique Boom, verpleegkundige, via telefoonnummer 0682422792 of mailadres mboom@stcihtinghumanitas.nl

Solliciteren

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en CV naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website: Solliciteer direct.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de procedure.
Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Verzorgende IG of Verpleegkundige NACHTDIENSTEN Kortdurend Verblijf Stichting Humanitas Hannie Dekhuijzen Rotterdam Charlois uren in overleg
Schuiven naar boven