Coördinator The Hang-Out 010 Stichting Humanitas Rotterdam Expertisecentrum Seksualiteit, Sekswerk en Mensenhandel 16 uur per week

Wil jij als coördinator bijdragen aan een veilige omgeving waar LHBTI+ jongeren elkaar kunnen ontmoeten, activiteiten ondernemen en vrijuit kunnen praten over seksuele diversiteit en genderidentiteit? Vind jij moeiteloos aansluiting bij LHBTI+ jongeren en kan je goed organiseren en netwerken? Lees dan verder over ons.

Wat is The Hang-Out 010?

The Hang-Out 010 is een huiskamer en ontmoetingsplek waar LHBTI+ jongeren uit Rotterdam bij elkaar kunnen komen en aan activiteiten & evenementen kunnen deelnemen. De jongeren kunnen ook zelf activiteiten programmeren voor andere jongeren. Hoewel elke activiteit een andere insteek heeft, hebben alle activiteiten met elkaar gemeen dat zij sociale cohesie, onderlinge steun en empowerment genereren. Daarnaast biedt The Hang-Out 010 LHBTI+ jongeren een platform om ervaringen uit te wisselen en zich gehoord, gezien en erkend te voelen binnen een veilige omgeving.
Binnen de activiteiten van The Hang-Out 010 wordt er altijd gestreefd naar een divers aanbod waarin aandacht is voor verschillen in genderidentiteit, seksuele geaardheid, culturele en religieuze achtergronden of een combinatie daarvan. Ook moet iedereen mee kunnen doen onafhankelijk van inkomen, taal of een wisselende behoefte aan zichtbaarheid.

The Hang-Out 010 is een onderdeel van het Expertisecentrum Seksualiteit, Sekswerk en Mensenhandel (ESSM) van Stichting Humanitas in Rotterdam. Het ESSM biedt gespecialiseerde ondersteuning aan sekswerkers, slachtoffers van mensenhandel, mensen met HIV, LHBTI+’s en anderen die vragen hebben op het gebied van seksuele en genderdiversiteit.

Functieomschrijving

Als coördinator ben je het aanspreekpunt voor vrijwilligers en externen. Je coördineert de activiteiten & evenementen en de organisatorische & huishoudelijke werkzaamheden in en rondom (activiteiten en evenementen van) The Hang-Out 010. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het regelen van facilitaire zaken.

Je werft nieuwe vrijwilligers, zet deze in en biedt inhoudelijke begeleiding. Ook begeleid je stagiaires tijdens hun werkzaamheden en studieopdrachten. Je voert administratieve werkzaamheden uit, zoals het verwerken van declaraties, contracten, registratielijsten en andere financiën. Je legt verbindingen tussen je werk bij The Hang-Out 010 en de overige afdelingen en medewerkers van het ESSM. Je werkt samen met externe instanties en andere betrokkenen rondom The Hang-Out 010. Ook verzorg je de promotie van The Hang-Out 010 en de activiteiten op sociale media en de website.

Functie eisen

We zoeken iemand met actuele ervaringskennis van de (Rotterdamse) LHBTI+ community, hbo-niveau en aantoonbare ervaring met community building en versterking. Het is noodzakelijk dat je zelfstandig kunt werken, affiniteit hebt met de doelgroep en je kunt aansluiten bij onze visie. Je beschikt over kennis van seksuele- en genderdiversiteit en hebt sterke communicatieve- en sociale vaardigheden. Je bent vaardig in Engels (woord en geschrift).

Solliciteren

Je kunt solliciteren door te mailen naar pmw@stichtinghumanitas.nl t.a.v. Irene de Haas, Manager ESSM. Als je CV en motivatie geschikt zijn, nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Bevalt de kennismaking van beide kanten goed, dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. De functie is per direct. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding conform CAO Sociaal Werk schaal 8.

Meer informatie over The Hang-Out 010 vind je op www.thehang-out010.weebly.com en over het ESSM op www.humanitasexpertisecentrum.nl

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen. Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Coördinator The Hang-Out 010 Stichting Humanitas Rotterdam Expertisecentrum Seksualiteit, Sekswerk en Mensenhandel 16 uur per week
Schuiven naar boven