Welzijnsmedewerker Stichting Humanitas Rotterdam Gerard Goosenflat Zorg Met Verblijf (IMZ) 16 uur per week

Op de locatie Gerard Goosenflat verblijven cliënten met een psychogeriatrisch indicatie. Voor deze locatie in Rotterdam-Alexander zijn wij op zoek naar een enthousiaste welzijnsmedewerker. De locatie is goed met openbaar vervoer bereikbaar omdat het naast een metrostation ligt.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een diploma van een relevante beroepsopleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld SPW 4/ MMZ 4) of een relevant diploma op MBO 3-niveau en hebt door kennis en ervaring een niveau 4 denkniveau verworven. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in schrift. Je hebt een praktische, sociale instelling, bent zelfstandig, creatief en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je bent computervaardig en kunt organiseren en plannen.

Taken en verantwoordelijkheden

Als welzijnsmedewerker faciliteer je de invulling van een dag die voor de cliënt de moeite waard is. Je neemt de cliënt als vertrekpunt en geeft hier samen met de cliënt, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers van het zorgteam invulling aan. Het coachen van alle betrokkenen is een belangrijk onderdeel van deze functie.

Wij bieden:

  • Een plezierige werkplek met leuke en enthousiaste collega’s en zelfstandigheid;
  • Salariëring in FWG 40, conform de CAO VVT;
  • Een arbeidsovereenkomst voor 16 uur per week;
  • Uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, doorscholing en/of deskundigheidsbevordering.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jacqueline van der Torre, Manager Zorg & Welzijn. Je kunt haar bereiken op 06-19383099.

Solliciteren

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en CV naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website: Solliciteer direct.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de procedure.
Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 3500 medewerkers en 2500 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Welzijnsmedewerker Stichting Humanitas Rotterdam Gerard Goosenflat Zorg Met Verblijf (IMZ) 16 uur per week
Schuiven naar boven