HR-adviseur, Stichting Humanitas Rotterdam, 32-36 uur per week

De uitdaging

Ben jij een HR-adviseur met circa 3 jaar ervaring, die een verfrissende blik biedt op de medewerkersreis van nu én de toekomst, ben je een enthousiaste verbinder die zijn/haar mannetje wel staat in onze Rotterdamse organisatie met een groot aantal ontwikkeluitdagingen, lees dan verder. Want wij zijn op zoek naar jou!

Wij maken het verschil voor de mensen voor wie wij werken en dit doen we nu al 75 jaar. Wij zijn een diverse organisatie. We zijn een zorginstelling met Zorg met Verblijf-locaties en Zorg Thuis-wijken in groot Rotterdam én Hoek van Holland. Ook zijn wij een welzijns- en hulpverleningsorganisatie met een divers aanbod van diensten. Naast onze zorg voor cliënten zijn we trots op onze vrijwilligersprojecten zoals bijvoorbeeld Home-Start, waarbij vrijwilligers gezinnen ondersteunen bij de opvoeding van de (jonge) kinderen en re-integratie van (ex-)gedetineerden.

Wat ga je doen?

Stichting Humanitas is volop in ontwikkeling, dat zie je binnen in de hele organisatie maar zeker ook in de rol van HR-adviseur. Veranderingen volgen elkaar snel op, de dynamiek is hoog. Als HR-adviseur ben je gesprekspartner voor primair de manager of coördinatoren en groepen medewerkers van jouw bedrijfsonderdeel. Je verricht werkzaamheden op het gebied van personeelsbeheer en personeelsbegeleiding op medewerkersniveau of voor een team. Daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van het personeelsbeleid en neem je deel aan projecten ter verbetering van de medewerkersreis binnen Humanitas.

Jouw team en plek

Je werkt samen in een team van ruim 20 collega’s, waaronder HR adviseurs, HR medewerkers en verschillende specialisten. Het is een afdeling in beweging, die daarom versterking zoekt in een enthousiaste HR-adviseur voor 32 tot 36 uur per week. De standplaats is onze vestiging Akropolis, in Rotterdam. Aangezien we flexibiliteit belangrijk vinden, faciliteren we thuiswerken en flexibel werken uiteraard!

Wat vragen wij van jou?

Het zal je duidelijk zijn dat communicatie in onze diverse organisatie cruciaal is. Goed kunnen en willen communiceren met alle medewerkers is een van je kwaliteiten. Het is voor ons van groot belang dat dit één van jouw sterke punten is. We geloven in de filosofie de juiste persoon op de juiste plek. Wanneer jij, als juiste persoon, ons team komt versterken vragen we dan ook de volgende kwaliteiten:

  • Je bent zelfstandig, energiek, enthousiast, proactief en hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen;
  • Naast jouw passie voor HR ben je in het bezit van een HRM-opleiding op HBO-niveau;
  • Uiteraard heb je relevante HR-ervaring, je bent minimaal 3 jaar werkzaam in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt ervaring met projecten gericht op de ontwikkeling en optimalisering van de toekomstige medewerkersreis voor HR;
  • Je hebt affiniteit met de Zorg- en welzijnssector (CAO VVT en/of CAO Sociaal Werk);

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een enerverende baan waarbij geen dag hetzelfde zal zijn. De woorden ‘routine’ en ‘saai’ zullen niet van toepassing zijn op jouw werkzaamheden. Voldoende uitdagingen dus! Om jou te binden en boeien, bieden we je:

  • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. Wij dagen je uit je talenten te ontwikkelen en te benutten;
  • Zeer goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals een breed scala aan loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden, een eindejaarsuitkering van 8,33%, sporten met korting, een fietsplan en een goede pensioenvoorziening bij pensioenfonds PFZW;
  • Een prima sfeer in een team met enthousiaste collega’s, collegiale samenwerking en de ruimte om zelfstandig te werken;
  • Salariëring in FWG 55, conform de CAO VVT.

Enthousiast geraakt, solliciteer dan direct

Stuur een brief met jouw motivatie, voorzien van je cv naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op onze website Solliciteer direct.

Of heb je nog vragen?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mira Faas, HR Manager Bedrijfsvoering (06-467 48 672) of Simon Koning, HR Manager (06 – 51 59 84 61).

Deze kleine letters zijn er ook

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Nieuwe medewerkers wordt gevraagd om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Jouw organisatie, Stichting Humanitas

Stichting Humanitas biedt hoogwaardige zorg en diensten aan iedereen – van 0 tot 100+ – die ondersteuning en hulp nodig heeft en richt zich op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling Bij Humanitas werken circa 2500 medewerkers en 2000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.
En zoals de naam al luidt, Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing.

Wil je nog meer weten, zie Humanitas in een Notendop:

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

HR-adviseur, Stichting Humanitas Rotterdam, 32-36 uur per week
Schuiven naar boven