Specialist Ouderengeneeskunde

Welke gedreven specialist ouderengeneeskunde is toe aan een nieuwe uitdaging, nieuwe collega’s en een dynamische organisatie? Voor versterking van de medische dienst zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

In vogelvlucht:

  • FWG 75 bij oppakken vakinhoudelijke- en organisatorische taken;
  • Standplaats: verschillende mogelijkheden in de regio Rotterdam;
  • Met name ook ruimte voor SO met specialisaties/aandachtsgebieden of ambities tot het volgen van een kaderopleiding.

 

Behandeldienst in 15 seconden

De behandeldienst van Stichting Humanitas is meer dan 70 medewerkers groot die multidisciplinair werken omarmen en in praktijk brengen, samen met de ( informele) zorg. Zij ondersteunen, coachen zorgmedewerkers naar meer deskundigheid en zelfstandigheid. Zij biedt zorg en behandeling aan verschillende cliëntgroepen: psychogeriatrie, chronische somatische zorg, geriatrische revalidatie en een observatieafdeling ten behoeve van diagnostiek, zorg- en woonadvies. Andere gespecialiseerde zorgverlening zal in de toekomst worden opgestart. De cliënten wonen in verschillende locaties in de regio Rotterdam.
De medische dienst vervult de ANW diensten waarbij de SO veelal, maar niet uitsluitend, een superviserende achterwachtrol zal hebben.

 

1 plan , 1 aanpak, 1 behandeldienst, 1 Humanitas – binnen en buiten

Op alle niveaus is Humanitas aan het groeien onder het motto; 1 plan, 1 aanpak, 1 Humanitas en straks ook 1 Rotterdam. Want samen met onze collega-instellingen leveren we zorg aan kwetsbare Rotterdammers. We doen allemaal hetzelfde; alleen verschillen we van cultuur en sfeer.

 

Blijf groeien ook door samen te werken

Als specialist ouderengeneeskunde werk je intensief samen met basisartsen, AIOS-en en verpleegkundig specialisten, naast de overige behandelaren die deel uitmaken van de multidisciplinaire teams. De medische dienst is volop in ontwikkeling, een actieve houding is hierin een belangrijke eigenschap. Binnen de medische dienst leiden we een 4-tal AIOS-en op en tevens verpleegkundig specialisten. Ook co-assistenten zijn graag geziene gasten. Met consulten ondersteunen we huisartsen in de 1e lijn. Met verschillende ziekenhuizen zijn we samenwerkingsverbanden gestart. Daarnaast is er veel ruimte voor professionals met ideeën en duidelijke wensen.

De medische dienst heeft een duidelijke positie binnen de organisatie en een vertegenwoordiging in de directie.

 

Kloppend hart

Humanitas wil iedereen de kans geven zich te specialiseren of specialisten de kans geven daar te excelleren waar dat past binnen de visie en missie van Humanitas. Humanitas biedt iedere kwetsbare Rotterdammer tussen de 18 en 100+ jaar een plek. Humanitas heeft het hart op de juiste plek en een professionaliseringsslag gemaakt. Daar gaat zij verder mee aan de slag en dus is er ruimte voor meer talent. Het is een kans om het grote team te versterken en toch jouw eigen kleur te laten schijnen binnen de behandeldienst en rondom de cliënt.

 

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met:
mevrouw F. Wisse, specialist ouderengeneeskunde of mevrouw W. Berrevoets, specialist ouderengeneeskunde via telefoonnummer: 010-2713207.

Humanitas in een notendop?  Bekijk hier de animatie:

Solliciteren

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en cv naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website: Solliciteer direct.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Over Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Specialist Ouderengeneeskunde
Schuiven naar boven