Wijkverpleegkundige Stichting Humanitas Spijkenisse Zorg Thuis (EMZ) 16 uur per week

Als wijkverpleegkundige bij Stichting Humanitas heb je een uitdagende functie met veel vrijheid. Je benadert zelfstandig huisartsen, gezondheids- en welzijnsdiensten en werft actief cliënten. Je bent de spin in het web van de zorg en je ondersteunt en coacht meerdere teams met complexe zorgvragers. De leden van het team bouwen op elkaars deskundigheid en professionaliteit.

Bij Humanitas werken wij volgens het kwaliteitskader wijkverpleegkundigen. Voor de regio Spijkenisse zijn wij op zoek naar een wijkverpleegkundige voor Zorg Thuis (extramuraal).

Wij vragen

Vooral ervaring als wijkverpleegkundige in de thuiszorg en dat je stevig in je schoenen staat. Je bent een teamspeler, hebt geen 9-tot-5-mentaliteitn, beschikt over coachende vaardigheden, hebt een ondersteunende houding naar de cliënt en zijn netwerk en je bent oplossings-, resultaat- en klantgericht. Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 5 (HBO –V), bent BIG-geregistreerd en beschikt over eigen vervoer (brommer of auto). Bovendien heb je humor en empathisch vermogen. Ervaring met indiceren is een pré.

Wij bieden:

  • Een informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking;
  • Een vaste arbeidsovereenkomst;
  • Salariëring in FWG 50, conform de CAO VVT;
  • Mogelijkheden van korting op sporten tot doorscholing en deskundigheidsbevordering.

Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VAR)

Stichting Humanitas heeft een Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VAR) die adviseert over zorginhoudelijke zaken die direct van invloed zijn op de werkvloer. Gevraagd en ongevraagd. Bij het adviseren houdt de VAR zoveel mogelijk rekening met de beroepspraktijk. De adviezen dragen bij aan de professionalisering van de verpleegkundige en verzorgende beroepsgroep.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Leonie Pascual, Manager Zorg & Welzijn. Je kunt haar bereiken via 06-200 38 556 of via de e-mail: lpascual@stichtinghumanitas.nl.

Solliciteren

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en cv naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via het formulier op de website:Solliciteer direct.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en de vergewisplicht zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wijkverpleegkundige Stichting Humanitas Spijkenisse Zorg Thuis (EMZ) 16 uur per week
Schuiven naar boven