Wijkverpleegkundigen Stichting Humanitas Rotterdam, regio Oost, uren in onderling overleg

Voor Stichting Humanitas zoeken wij wijkverpleegkundigen in regio Rotterdam Oost (Alexander, Ommoord, Nesselande en Capelle a/d IJssel).

Als wijkverpleegkundige bij Stichting Humanitas heb je een uitdagende functie als HBO verpleegkundige met veel vrijheid. Je bent de spin in het web van de zorg, hebt een hands-on mentaliteit en affiniteit met het coachen van je teamgenoten. Geeft de kreet “geen woorden, maar daden” jou energie en ben je een geboren netwerker?Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij bieden:

  • Een informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking;
  • Een arbeidsovereenkomst met een contractduur in overleg;
  • Salariëring conform de CAO VVT;
  • Mogelijkheden van korting op sporten tot doorscholing en deskundigheidsbevordering.
  • Ruimte om te werken aan persoonlijke en professionele groei.

Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VAR)
Stichting Humanitas heeft een Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VAR) die adviseert over zorginhoudelijke zaken die direct van invloed zijn op de werkvloer. Gevraagd en ongevraagd. Bij het adviseren houdt de VAR zoveel mogelijk rekening met de beroepspraktijk. De adviezen dragen bij aan de professionalisering van de verpleegkundige en verzorgende beroepsgroep.

Spreekt deze vacature jou aan? Dan wil ik je graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie. Hopelijk spreken we elkaar binnenkort. Tot dan!

Marten IJzerman

Wij vragen

Vooral ervaring als wijkverpleegkundige in de thuiszorg en dat je stevig in je schoenen staat. Je hebt een ondersteunende houding naar de cliënt en zijn netwerk en je bent oplossings- en resultaatgericht. Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 5 (HBO –V) en een rijbewijs.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marten IJzerman, Manager extramurale zorg via 06-19699243 of mijzerman@stichtinghumanitas.nl

Solliciteren

Digitaal solliciteren: stuur je sollicitatiebrief en cv via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail deze onder vermelding van “wijkverpleegkundige Oost” in de onderwerp regel naar: sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en de vergewisplicht zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wijkverpleegkundigen Stichting Humanitas Rotterdam, regio Oost, uren in onderling overleg
Schuiven naar boven