Bijbaan voor studenten Stichting Humanitas Rotterdam Flexbureau

Ben je op zoek naar een bijbaan naast je opleiding of studie? Kan je alleen in de weekenden werken of ben je juist heel flexibel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Samen met jou gaan we op zoek naar de mogelijkheden binnen Stichting Humanitas. Met zo’n 200 andere studenten wordt je via het Studenten Flexbureau ingezet binnen diverse takken van de organisatie. Je werkt intensief samen met cliënten, medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers. Daarnaast krijg je alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ben je gegarandeerd van een zinvolle bijbaan.

Wat vragen wij van je?

  • Je staat ingeschreven bij een MBO/HBO- zorgopleiding of een Social Work gerelateerde opleiding;
  • Je bent 18 jaar of ouder.

Wat hebben wij te bieden?

  • Flexibele bijbaan naast je opleiding of studie;
  • Een informele Bedrijfscultuur, collegiale samenwerking en zelfstandigheid;
  • Afwisselende werkzaamheden;
  • Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt;
  • Mogelijkheden om binnen de organisatie door te stromen naar een vaste baan.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy van Herk, coördinator Flexbureau via wvherk@stichtinghumanitas.nl.

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer nu!

Stuur je sollicitatiebrief en CV via deze sollicitatieknop of mail beide documenten onder vermelding van “Studenten Flexbureau” in de onderwerpregel naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Bijbaan voor studenten Stichting Humanitas Rotterdam Flexbureau
Schuiven naar boven