Verzorgenden IG, Stichting Humanitas Rotterdam Lombardijen, Feijenoord en Charlois, Zorg Thuis (EMZ)

Werken in de thuiszorg (Zorg Thuis) is hartstikke leuk! Het werken in een verpleeghuis is vaak meer gestandaardiseerd werk. Bij werken in een Zorg Thuis-team is er veel meer ruimte voor je eigen creativiteit en is het werk veel afwisselender. Daarnaast is er meer tijd om de cliënten te begeleiden.

Ben je een “out-of-the-box-denker” die graag zelfstandig werkt en graag meer vrijheid in het werk heeft, dan ben je bij ons Zorg Thuis-team bij het juiste adres. Voor de regio’s Rotterdam Lombardijen, Feijenoord en Charlois zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste verzorgenden IG.

Ben je niet in het bezit van eigen vervoer om naar de cliënten te reizen? Geen probleem: er zijn dienstfietsen en bedrijfsauto’s beschikbaar! Heb je wel eigen vervoer, dan krijg je uiteraard een reiskostenvergoeding en worden de gemaakte parkeerkosten vergoed volgens de reiskostenregeling van Humanitas

Wij vragen

Vooral ervaring als verzorgende IG in de thuiszorg en dat je stevig in je schoenen staat. Je hebt een ondersteunende houding naar de cliënt en zijn netwerk en je bent oplossings- en resultaatgericht. Ben je in het bezit van het diploma verzorgende IG en ben je bereid om dag, avond- en weekenddiensten te draaien? Wil je graag met je teamleden en de verpleegkundige de best mogelijke zorg bieden? Neem de regie in eigen hand en solliciteer bij dit team. Zij kijken uit naar jou!

Ook wanneer je nog niet je VIG-diploma hebt behaald, maar wel tweedejaars of derdejaars leerling van de opleiding Verzorgende IG bent, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden:

  • Een informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (vast contract) met uren in onderling overleg (een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd wanneer je nog niet gediplomeerd bent);
  • De aanvang van de werktijden is bespreekbaar (bijvoorbeeld wanneer je jonge schoolgaande kinderen hebt);
  •  Salariëring in FWG 35, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.200,70 en maximaal €2.937,68 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, het fietsplan, collectieve zorgverzekeringen en doorscholingsmogelijkheden;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carla Piket, Manager Gebied Zuid via 06 – 22920130 of cpiket@stichtinghumanitas.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer nu!

Stuur je sollicitatiebrief en cv via deze sollicitatieknop Solliciteer directof mail beide documenten onder vermelding van “VIG EMZ Zuid” naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verzorgenden IG, Stichting Humanitas Rotterdam Lombardijen, Feijenoord en Charlois, Zorg Thuis (EMZ)
Schuiven naar boven