Helpende IJsselmonde Zorg Thuis

Ben jij die helpende plus die ouderen in de thuiszorg wil ondersteunen langer thuis te kunnen wonen? In de wijk IJsselmonde kunnen we een leuke collega gebruiken die de handen uit de mouwen kan steken.

Team IJsselmonde is een professioneel en hecht team. Wij hebben wat voor elkaar over en de cliënt staat altijd bij ons centraal. Voor dit leuke team zijn wij op zoek naar een gediplomeerde helpende met medicijncertificaat voor Zorg Thuis (extramuraal).

Jouw profiel

Je wilt graag worden uitgedaagd om de beste mogelijkheid of oplossing te vinden voor de cliënt. Je bent in het bezit van het diploma Helpende Zorg & Welzijn niveau 2 met een medicijncertificaat, hebt affiniteit met de ouderenzorg en je beschikt over eigen vervoer (auto/brommer). Een fiets kan natuurlijk ook, maar dan verwachten wij wel dat je zonder moeite van de ene naar de andere cliënt in de regio IJsselmonde kunt fietsen.

Daarnaast ben je flexibel, sta je stevig in je schoenen, kun je goed zelfstandig werken en heb je goede sociale vaardigheden. Je toont je betrokken bij het zorgproces van de cliënten en vanzelfsprekend heb je een respectvolle beroepshouding naar zowel cliënten als collega’s. Je wilt ouderen ondersteunen in langer thuis te wonen. Tenslotte is recente relevante werkervaring een absolute vereiste.

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 20 uur per week;
  • Aanstelling als medewerker verzorging;
  • Een werkplek met prima sfeer, collegiale samenwerking en zelfstandigheid;
  • Salariëring in FWG 25, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.077,40 en maximaal € 2.638,80 bruto per maand bij een 36-urige werkweek Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, een fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
  • Mogelijkheden tot doorscholing en deskundigheidsbevordering;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jorina Gelderblom, Manager Zorg Thuis via 06 22217267. Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer nu!

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en cv via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten onder vermelding van “Helpende IJsselmonde” naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt. Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Helpende IJsselmonde Zorg Thuis
Schuiven naar boven