Verzorgende IG, Stichting Humanitas Rotterdam IJsselmonde Zorg Thuis (EMZ), 24-28 uur per week

Werken in de thuiszorg (Zorg Thuis) is hartstikke leuk! Het geeft namelijk veel afwisseling in het werk omdat elke situatie bij de cliënt thuis uniek is. Met jouw professionaliteit en creativiteit help jij mensen zo lang mogelijk thuis te wonen.

In de thuiszorg reis je naar de cliënten met de auto, brommer of fiets. Conform de reiskostenregeling van Humanitas, krijg je de reiskosten hiervoor vergoed. Humanitas heeft ook een fietsplan waarmee je fiscaal aantrekkelijk een eigen fiets kunt kopen.

Wij vragen

Vooral ervaring als verzorgende IG in de thuiszorg en dat je stevig in je schoenen staat. Je hebt een ondersteunende houding naar de cliënt en zijn netwerk om langer thuis te kunnen wonen, je kan zelfstandig werken en je bent oplossings- en resultaatgericht. Ben je in het bezit van het diploma verzorgende IG en ben je bereid om dag, avond- en weekenddiensten te draaien? Wil je graag met je teamleden en de verpleegkundige de best mogelijke zorg bieden? Neem de regie in eigen hand en solliciteer bij dit team.

Wij bieden:

  • Een informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking;
  • Een arbeidsovereenkomst van 24-28 uur per week voor onbepaalde tijd (vast contract)
  •  Salariëring in FWG 35, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.200,70 en maximaal €2.937,68 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, het fietsplan, collectieve zorgverzekeringen en doorscholingsmogelijkheden;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Berkhout, Manager Zorg Thuis via telefoonnummer 06-26766116. Zij beantwoordt je vragen graag.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer nu!

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en cv via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten onder vermelding van “VIG EMZ IJsselmonde” naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verzorgende IG, Stichting Humanitas Rotterdam IJsselmonde Zorg Thuis (EMZ), 24-28 uur per week
Schuiven naar boven