Verzorgende IG Akropolis 7e etage

Akropolis is de grootste locatie van Humanitas en is een levendig wooncomplex in de Rotterdamse wijk Hillegersberg met 225 bewoners. Een begrip in Rotterdam! Akropolis vormt samen met de Gerrit Spronkersflat, de Zilverlinde en het verpleeghuis Akropolis een woon-zorgcomplex. Centraal staat de twaalf verdiepingen tellende toren met daarin het verpleeghuis voor mensen die vanuit lichamelijke beperkingen zorg nodig hebben en mensen die door dementie zorg en persoonlijke aandacht nodig hebben.

Voor verpleeghuis Akropolis zijn wij voor de 7e etage (psychogeriatrie) op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG.

De rol

Wanneer je aan de slag gaat als Verzorgende IG – Psychogeriatrie bij Stichting Humanitas, dan zal je merken dat de bewoner bij ons centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat de dag van de bewoner de moeite waard is en besteden hier veel aandacht aan. Persoonlijk begeleiderschap is een van de taken, hierin zal je in afstemming met de bewoner, de naasten, collega’s en het multidisciplinaire team invulling geven aan een waardevolle dag en aan een goed en veilig woon- en werkklimaat.

Jouw profiel

Om bij ons aan de slag te gaan als Verzorgende IG – psychogeriatrie beschik je over een diploma verzorgende IG. Ook als je in het laatste jaar van deze opleiding zit, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Verder:

  • Heb je een respectvolle beroepshouding en voer je je werk uit met onze vier kernwaarden in je achterhoofd: “Eigen regie, u bepaalt”, “Samen”, “Zoveel mogelijk zelf” en “Ja cultuur, denken in mogelijkheden!”;
  • Ben je mensgericht, een teamspeler, enthousiast, flexibel inzetbaar, positief ingesteld, oplossend vermogen, kennis van ziektebeelden en kun je zelfstandig taken uitvoeren;
  • Beschik je over goede uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst met uren in onderling overleg voor onbepaalde tijd (vast contract) wanneer je gediplomeerd VIG-er bent;
  • Een werkplek met een collegiale en gezellige sfeer, en veel ruimte om je verder te ontwikkelen;
  • Salariëring in FWG 35, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.200,70 en maximaal €2.937,68 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, het fietsplan, collectieve zorgverzekeringen en doorscholingsmogelijkheden;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Toos Slabbekoorn, afdelingscoördinator via 0610367848. Zij beantwoord je vragen graag. Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer nu!

Stuur je sollicitatiebrief en cv via deze sollicitatieknop Solliciteer directof mail beide documenten onder vermelding van “VIG Akropolis 7e etage” naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:
Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verzorgende IG Akropolis 7e etage
Schuiven naar boven