Verzorgenden IG Somatiek Humanitas Akropolis

Ben je een (bijna) gediplomeerd verzorgende IG die graag in een verpleeghuis werkt op een somatische afdeling? Vind je het leuk om met je collega’s mee te bouwen aan deze afdeling? Voor de 12e etage van verpleeghuis Akropolis in Rotterdam zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga jij werken?

Akropolis is de grootste locatie van Humanitas en is een levendig wooncomplex in de Rotterdamse wijk Hillegersberg met 225 bewoners. Een begrip in Rotterdam! Akropolis vormt samen met de Gerrit Spronkersflat, de Zilverlinde en het verpleeghuis Akropolis een woon-zorgcomplex. Centraal staat de twaalf verdiepingen tellende toren met daarin het verpleeghuis voor mensen die vanuit lichamelijke
beperkingen zorg nodig hebben en mensen die door dementie zorg en persoonlijke aandacht nodig hebben.

Voor verpleeghuis Akropolis zijn wij voor de 12e etage op zoek naar enthousiaste verzorgenden IG voor dag- en avonddiensten. De 12e etage is de bovenste etage van Akropolis en heeft bijzonder grote appartementen voor de bewoners. Deze afdeling is speciaal ingericht voor bewoners met somatische problematiek.

Na een moeilijke periode in verband met Covid, willen met het team op de 12e etage weer enthousiast aan de slag gaan. Vind je het leuk om als verzorgende IG mee te bouwen aan deze afdeling en wil je dag- en avonddiensten draaien? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Wanneer je aan de slag gaat als Verzorgende IG – Somatiek bij Stichting Humanitas, dan zal je merken dat de bewoner bij ons centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat de dag van de bewoner de moeite waard is en besteden hier veel aandacht aan. Persoonlijk begeleiderschap is een van de taken, hierin zal je in afstemming met de bewoner, de naasten, collega’s en het multidisciplinaire team invulling geven aan een waardevolle dag en aan een goed en veilig woon- en werkklimaat.

Welke talenten en ervaring neem je mee?

Om bij ons aan de slag te gaan als Verzorgende IG – Somatiek beschik je over een diploma verzorgende IG. Ook als je in het laatste jaar van deze opleiding zit, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Verder:

  • Heb je een respectvolle beroepshouding en voer je je werk uit met onze vier kernwaarden in je achterhoofd: “Eigen regie, u bepaalt”, “Samen”, “Zoveel mogelijk zelf” en “Ja cultuur, denken in mogelijkheden!”;
  • Ben je mensgericht, een teamspeler, enthousiast, flexibel inzetbaar, positief ingesteld en kun je zelfstandig taken uitvoeren;
  • Beschik je over goede uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (vast contract) wanneer je gediplomeerd VIG-er bent;
  • Een werkplek met een collegiale en gezellige sfeer, en veel ruimte om je verder te ontwikkelen;
  • Salariëring in FWG 35, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.200,70 en maximaal €2.937,68 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, een fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
  • Mogelijkheden tot doorscholing, deskundigheidsbevordering, BIG-scholing, en de mogelijkheid je te scholen tot examinator en supervisor;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Klazina van den Herik, afdelingscoördinator a.i. via 06-23 85 04 31. Zij beantwoord je vragen graag.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer nu!

Stuur je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van “VIG Akropolis 12e etage” via deze sollicitatieknop Solliciteer directof mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Verzorgenden IG Somatiek Humanitas Akropolis
Schuiven naar boven