Verzorgende IG Humanitas Akropolis 4e etage

Ben je een (bijna) gediplomeerd verzorgende IG die graag in een verpleeghuis werkt op een psychogeriatrische afdeling? Ben je gedreven om van elke dag een bijzondere dag te maken voor onze bewoners? Voor de 4e etage van verpleeghuis Akropolis in Rotterdam is Stichting Humanitas Rotterdam dan op zoek naar jou.

Waar ga jij werken?

Akropolis is de grootste locatie van Humanitas en is een levendig wooncomplex in de Rotterdamse wijk Hillegersberg met 225 bewoners. Een begrip in Rotterdam! Akropolis vormt samen met de Gerrit Spronkersflat, de Zilverlinde en het verpleeghuis Akropolis een woon-zorgcomplex. Het complex ligt midden in de wijk en goed bereikbaar. Centraal staat de twaalf verdiepingen tellende toren met daarin het verpleeghuis voor mensen die vanuit lichamelijke
beperkingen zorg nodig hebben en mensen die door dementie zorg en persoonlijke aandacht nodig hebben.

Wegens pensionering van een collega zijn wij voor verpleeghuis Akropolis voor de 4e etage op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG voor dag- en avonddiensten. Deze 4e etage is speciaal ingericht voor bewoners met psychogeriatrische problematiek. Je komt te werken in een hecht team dat voor elkaar zorgt, er samen met elkaar voor gaat, waar we af en toe samen voor en met elkaar koken en dat houdt van gezelligheid.

Het is bij ons altijd een leuke uitdaging om met verschillende casussen te werken. Ons doel is om de bewoners een goede dag te bezorgen. Dit vraagt om verdieping en hiervoor is het belangrijk dat wij als team met elkaar in gesprek gaan over hoe we omgaan met bepaalde situaties en wie en wat we bij deze casussen nodig hebben.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Wanneer je aan de slag gaat als verzorgende IG bij Stichting Humanitas, dan zal je merken dat de bewoner bij ons centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat de dag van de bewoner de moeite waard is. Jij toch ook? Persoonlijk begeleiderschap is een van de taken, hierin zal je in afstemming met de bewoner, de naasten, collega’s en het multidisciplinaire team invulling geven aan een waardevolle dag en aan een goed en veilig woon- en werkklimaat.

Dit ben jij

 • Iemand die anderen weet te inspireren en te motiveren;
 • Zelfstandig en je bent iemand die goed kan organiseren;
 • Stressbestendig en flexibel;
 • Iemand met een zorghart die graag meewerkt aan de ontwikkeling van jouw collega’s;
 • Communicatief vaardig;
 • Inzetbaar voor dag- en avonddiensten: We kijken wat bij je past;
 • Je beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • En natuurlijk ben je (bijna) gediplomeerd verzorgende IG.

Wat bieden wij jou?

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (vast contract) wanneer je gediplomeerd VIG-er bent. Wanneer je in het laatste jaar van de verzorgende IG zit, bieden we een tijdelijk contract met zicht op een vast contract;
 • Een werkplek met een collegiale en gezellige sfeer en veel ruimte om je verder te ontwikkelen;
 • Werkdagen zijn bespreekbaar;
 • Salariëring in FWG 35, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.200,70 en maximaal €2.937,68 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, een fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
 • Mogelijkheden tot doorscholing en deskundigheidsbevordering;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Toos Slabbekoorn, afdelingscoördinator via 0610367848. Zij beantwoord je vragen graag. Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van “VIG Akropolis 4e etage” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verzorgende IG Humanitas Akropolis 4e etage
Schuiven naar boven