Verzorgende IG Kortdurend Verblijf Hannie Dekhuijzen

Voor een van de meest dynamische afdelingen binnen de ouderenzorg zijn wij op zoek naar een verzorgende IG Kom jij deel uitmaken van dit team Kortdurend Verblijf (revalidatie-, herstelzorg en cognitieve screening)?

Waar ga jij werken?

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Team Kortdurend Verblijf
Je komt werken voor twee verschillende kwetsbare cliëntengroepen:

Herstel- en revalidatiezorg:
Cliënten die door een combinatie van problemen niet altijd even snel of effectief kunnen revalideren of herstellen. Cliënten worden op de afdeling opgenomen vanuit huis of vanuit het ziekenhuis na een operatie of bezoek SEH/ HAP.

Cognitieve screening:
Cliënten waarbij het vermoeden bestaat dat er sprake is van een dementie en waarbij screening en diagnostisering moet plaatsvinden welke in de thuissituatie niet meer mogelijk is.

Uiteindelijk vertrekken de cliënten weer terug naar huis of naar een passende setting. Je weet nooit van tevoren hoe je werkdag eruitziet want de afdeling kortdurend verblijf is misschien wel de meest dynamische afdeling die er bestaat in de ouderenzorg.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Je werkt nauw samen in een team dat bestaat uit gastvrouwen, helpenden, verzorgenden, (regie)verpleegkundigen, specialist ouderengeneeskundige en paramedisch behandelaars.

Welke talenten en ervaring neem je mee?

• Je bent iemand die anderen weet te inspireren en te motiveren;
• Je hebt een zorghart en werkt graag mee aan de ontwikkeling van jouw collega’s;
• stressbestendig en flexibel;
• Je bent zelfstandig en bent iemand die goed kan organiseren;
• Communicatievaardigen;
• En natuurlijk ben je gediplomeerd verzorgende IG.

Pas jij in dit plaatje? Vind je het leuk om jouw expertise in te zetten op deze gespecialiseerde afdeling? Je kunt direct aan de slag! Maar wil je eerst een dagje meelopen om te ervaren of de sfeer je aanstaat? Ook dat is mogelijk!

Wij bieden:

  • Je kunt bij ons zelfstandig werken, met veel regelmogelijkheden. Jij bent de expert;
  • Informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking;
  • Contract met uren in overleg;
  • Salariëring in FWG 35, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, een fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
  • Mogelijkheden tot doorscholing en deskundigheidsbevordering;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Wil je meer informatie bel of app naar 06-82422792 met Monique Boom, afdelingscoördinator. Zij beantwoordt je vragen graag.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van “VIG KDV Maashaven” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Verzorgende IG Kortdurend Verblijf Hannie Dekhuijzen
Schuiven naar boven