Aandachtsvelder opleiden Akropolis

Wat ga je doen?

Als aandachtsvelder opleiden ben je de spil tussen de organisatie en de opleiding. Een belangrijke functie die ervoor zorgt dat wij als Akropolis de kwaliteit van zorg kunnen blijven leveren die wij verwachten. Je verzorgt de praktijkopleiding van leerlingen (BBL/duaal en BOL, (mbo of hbo)) waarbij je hun begeleidt, ondersteunt en coacht tijdens hun beroepsopleiding tot verzorgende of verpleegkundige. Daarnaast ben je ook kritisch op onze Academie, zodat we een nog hogere kwaliteit van scholing en opleiden kunnen leveren. Je participeert in opleidingsvraagstukken en bewaakt en optimaliseert het leer- en opleidingsklimaat op afdelings- en locatieniveau op de aan jouw toegewezen afdeling(en). Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Binnen Akropolis is er volop aandacht voor opleiding, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden!

Wij vinden het belangrijk dat de dag van de bewoner de moeite waard is en vinden het belangrijk dit mee te geven aan onze leerlingen en stagiaires. Persoonlijk begeleiderschap is een van de taken, hierin zal je in afstemming met de bewoner, de naasten, collega’s en het multidisciplinaire team invulling geven aan een waardevolle dag en aan een goed en veilig woon- en werkklimaat.

Herken jij je hierin? Solliciteer dan vandaag nog en ga binnenkort aan de slag als aandachtsvelder opleiden in de regio Rotterdam.

Waar ga jij aan de slag?

Akropolis is de grootste locatie van Humanitas en is een levendig wooncomplex in de Rotterdamse wijk Hillegersberg met 225 bewoners. Een begrip in Rotterdam! In Akropolis wonen bewoners die vanuit een lichamelijke beperking of door dementie zorg en persoonlijke aandacht nodig hebben.

Voor verpleeghuis Akropolis zijn wij op zoek naar meerdere aandachtsvelders opleiden, die onze leerlingen en stagiaires begeleiding willen bieden.

De locatie is goed te bereiken met OV, fiets en auto en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook hebben we een restaurant waar jij in je pauze een broodje kan kopen.

Wat bieden wij jou?

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (vast contract);
 • Een arbeidsovereenkomst voor 24 tot 32 uur per week;
 • Een opleiding praktijkopleider niveau 4 bij het Albeda college;
 • Een werkplek met een collegiale en gezellige sfeer en veel ruimte om je verder te ontwikkelen;
 • Werkdagen zijn bespreekbaar;
 • Salariëring conform de CAO VVT;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, het fietsplan, collectieve zorgverzekeringen en doorscholingsmogelijkheden;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Welke talenten en ervaring neem je mee?

 • Diploma verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4;
 • Diploma Aandachtsvelder opleiden of je bent bereid deze opleiding te volgen;
 • Je weet te inspireren en te motiveren
 • Je hebt een zorghart en werkt graag mee aan de ontwikkeling van jouw collega’s;
 • Je bent zelfstandig en bent iemand die goed kan organiseren;
 • Stressbestendigheid en flexibiliteit;
 • Je kunt goed communiceren;
 • Ervaring in examinering en begeleiding is een pré.

Informatie

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer! Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op met Toos Slabbekoorn en/of Angela Bos of via 010-2713800.

Solliciteren

Stuur je motivatiebrief en CV onder vermelding van “aandachtsvelder opleiden Akropolis” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl. De zorg aan mensen die dat nodig hebben, van jong tot oud, is volop in ontwikkeling. Dat geldt ook voor de afdeling én deze functie, je komt niet in een gespreid bedje terecht.

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Aandachtsvelder opleiden Akropolis
Schuiven naar boven