Verzorgende IG De Wetering Rotterdam Beverwaard

Voor onze locatie de Wetering in Rotterdam Beverwaard zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG voor de intramurale zorg (IMZ).

Waar ga jij werken?

De Wetering is een warme locatie in het groene hart van de Beverwaard met een dorps karakter. Het is een verpleeghuis voor ouderen met dementie en/of lichamelijke beperkingen (somatisch en PG). De locatie is goed te met het OV. Klik hier voor meer informatie over deze locatie.

Hoe ziet jouw rol eruit?

De bewoner staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat de dag van de bewoner de moeite waard is en besteden hier veel aandacht aan. Persoonlijk begeleiderschap is een van de taken. Ook lever je een bijdrage aan een goed en veilig woon- en werkklimaat.

Welke talenten en ervaring neem jij mee?

Je bent een teamspeler, enthousiast, mensgericht, flexibel inzetbaar, positief ingesteld en kan zelfstandig taken uitvoeren. Vanzelfsprekend heb je een respectvolle beroepshouding naar zowel cliënten als collega’s. Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal en bent uiteraard in het bezit van het diploma verzorgende IG. Bovendien ben je bereid alle diensten te draaien.

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst met uren in onderling overleg;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (vast contract);
  • Een werkplek met collegiale samenwerking en zelfstandigheid;
  • Salariëring in FWG 35, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.200,70 en maximaal €2.937,68 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, het fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paula Schoten, afdelingscoördinator via telefoonnummer 06-51126421.

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van “VIG Wetering” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Verzorgende IG De Wetering Rotterdam Beverwaard
Schuiven naar boven