Bijbaan Huishoudelijke Ondersteuning

Ben jij iemand die graag een steentje wil bijdragen in de huishoudelijke ondersteuning, ervaring wil opdoen maar natuurlijk ook wil bijverdienen? Wil je doordeweeks overdag werken en lekker vrij zijn in de avonden en de weekenden? Stop met nadenken over een bijbaan en ga bij Humanitas aan de slag!

Waar ga jij werken?

Dit zijn de regio’s waar je ingezet kan worden:

Regio Noord: Rotterdam Noord, het Westen, Centrum, Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg, Alexander, Schiebroek, Overschie en Capelle aan de IJssel.

Regio Zuid: Hoogvliet/Pernis, Charlois en Feijenoord, IJsselmonde, Nissewaard, Rozenburg en Hoek van Holland.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Samen met de cliënt bespreek je de planning voor de komende week. Je kunt natuurlijk niet alles tegelijkertijd aanpakken. Zo bied je de ene week ondersteuning met het ordenen van de keukenkastjes en de andere week maak je alle ramen schoon.

Je bent iemand die cliënten op hun gemak stelt en zorgt voor een schoon en opgeruimd huis. Met een voldaan gevoel sluit je de dag af want je hebt weer een aantal mensen kunnen helpen. Als je jezelf hierin herkent of als dit je aanspreekt, dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken in een notendop:

 • Je draagt zorg voor een schoon en leefbaar huis en helpt de cliënten grip te krijgen op hun leven door het aanbrengen van structuur in het huishouden;
 • Je houdt rekening met en bewaakt de zelfredzaamheid van de cliënten;
 • Signaleren, rapporteren en melden van problemen met betrekking tot de leefsituatie van de cliënt.

Dit ben jij:

 • Affiniteit met onze doelgroep ouderen;
 • Je bent 18 jaar of ouder.

Wij bieden:

 • Flexibele uren doordeweeks en in de weekenden en avonden altijd vrij;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Ervaring in de zorg;
 • Leuke collega’s;
 • Je bepaalt zelf wanneer je werkt;
 • Een salaris van € 11,89 bruto per uur op basis van salarisschaal Hulp bij Huishouden, trede 0 conform de CAO VVT.

Handig om te weten:

 • Je bent flexibel inzetbaar en in het bezit van een fiets;
 • Daarnaast spreek, lees en schrijf je duidelijk Nederlands;
 • Je hebt een mobiele telefoon of tablet voor je planning om je gewerkte uren goed te keuren.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met teamleiders Jurgen Dose, Henny Nolles of Natascha van Hoorn via of 010 – 2713666.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief met korte motivatie en cv onder vermelding van “bijbaan HO” naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl of solliciteer via dit sollicitatieformulier Solliciteer direct.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bijbaan Huishoudelijke Ondersteuning
Schuiven naar boven