Psychiatrische en gespecialiseerde thuisbegeleider

Heb je een passie voor mensen met een psychiatrische aandoening en psychosociale problemen? Weet je hoe je hen kunt helpen een plek te vinden in de maatschappij door structuur te geven in hun dagelijkse levensbehoeften of dagelijkse bezigheden? Houd je daarnaast van uitdaging en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga jij werken?

Wij zijn het psychiatrische en gespecialiseerde thuisbegeleiding team van Stichting Humanitas. Een mond vol, vandaar afgekort naar het P&GT team! Vanuit dit team begeleiden wij meer dan 250 Rotterdammers met een psychiatrische aandoening en psychosociale problemen, in hun eigen huis. Als team leren we met elkaar, door met elkaar mee te denken en elkaar kritisch te bevragen.

Wij zijn op zoek naar een thuisbegeleider GGZ. Een enthousiaste collega en toevoeging aan ons team, die inwoners van Rotterdam met een psychiatrisch en/of psychosociaal probleem thuis gaat begeleiden.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Je biedt begeleiding bij mensen thuis en helpt deze kwetsbare Rotterdammers grip te krijgen op hun leven door onder andere het aanbrengen van structuur in huishouden en dagindeling, het vinden van een dagbesteding, etc. Dit doe je door samen te werken met diverse organisaties, behandelaren, vrijwilligers en het sociale netwerk. Je werkt hierbij in de meeste gevallen zelfstandig. Daarnaast adviseer je collega’s vanuit jouw professie en kwaliteiten. Wij zijn op zoek naar een collega in Rotterdam Noord die ook een dag(deel) in wil springen in Rotterdam Zuid.

Welke ervaring en expertise neem jij mee?

Wij zijn op zoek naar een collega met een agogische, verpleegkundige of gespecialiseerd verzorgende achtergrond en kennis van de sociale kaart GGZ, met de volgende eigenschappen:

  • Stressbestendig;
  • Zelfstandig;
  • Iemand die stevig in zijn schoenen staat;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, aangepast aan de doelgroep en situatie;
  • Goede sociale vaardigheden, “outreachend” kunnen werken en flexibiliteit (werken in zowel Rotterdam Noord als Zuid).

Het is belangrijk dat je in bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wij bieden:

  • Een dienstverband van gemiddeld 28-32 uur per week;
  • Een zelfstandige en uitdagende functie binnen een team van 20 mensen;
  • Salariëring conform de CAO- VVT, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Mocht je vragen hebben, bel dan naar Geerke Velthuizen, Teamcoördinator GGZ via  telefoonnummer 06-19356348.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van “thuisbegeleider GGZ” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Als je CV en motivatie geschikt zijn, nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Bevalt de kennismaking van beide kanten goed, dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Klikt het goed? Dan kun je snel aan de slag.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Psychiatrische en gespecialiseerde thuisbegeleider
Schuiven naar boven