Verpleegkundige Beverwaard

Als verpleegkundige bij Stichting Humanitas heb je een uitdagende functie en ga je werken met een mooie doelgroep. Voor het team in Beverwaard hebben wij een mooie uitdaging voor de dagdiensten en weekenddiensten in de thuiszorg. Bij ons mag je echt jezelf zijn.

Waar ga jij werken?

Beverwaard heeft een dorpskarakter waardoor je echt in verbinding bent met de bewoners van de wijk Beverwaard en je collega’s. De locatie waar je collega’s ontmoet is goed bereikbaar met het ov, auto en fiets.

Op de locatie Beverwaard verblijven ongeveer 90 cliënten die zorg nodig hebben vanwege ouderdom, (chronische) ziekte, psychische of psychogeriatrische problematiek of tijdelijk na een operatie. In voorkomende gevallen wordt zorg geleverd aan cliënten in een terminaal stadium.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Je komt te werken in een team dat bestaat uit o.a. wijkverpleegkundigen, verzorgenden IG, helpende, medewerkers huishoudelijke ondersteuning en welzijnsmedewerkers. De collega’s van dit team bouwen op elkaars deskundigheid en professionaliteit.
Je ondersteunt de medewerkers in hun taak om aan de zorgbehoefte van de cliënt optimaal inhoud te geven. Je maakt deel uit van een team medewerkers dat werkzaam is op de locatie.

In nauwe samenwerking met de manager en de opleider besteed je veel aandacht aan kwaliteit van zorg, het realiseren van continue verbeteringen en het ontwikkelen van medewerkers en teams. Je adviseert en ondersteunt de manager en opleider daarbij vanuit de eigen professionaliteit en coacht en ondersteunt medewerkers.
Verder onderhoud je de samenwerking met de gezondheidscentra.

Welke talenten en ervaring neem jij mee?

Als verpleegkundige bied je kwalitatief de beste zorg en kun je snel anticiperen op diverse situaties. Jij hebt een hart voor onze cliënten en weet wat de client doormaakt.
Wij zijn op zoek naar een ervaren, gediplomeerde en big-registreerde verpleegkundige die graag de dag van de client de moeite waard wil maken. Je hebt ervaring en affiniteit met onze doelgroep ouderen.

Daarnaast:

 • Ben je in het bezit van het diploma verpleegkundige en ben je BIG-geregistreerd;
 • Beschik je over eigen vervoer (brommer, auto of fiets);
 • Heb je humor, empathisch vermogen en kennis van de sociale kaart;
 • Moet je kunnen netwerken

Wij bieden:

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (vast contract);
 • Een aanstelling voor 28 uur per week uren;
 • Een informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking;
 • Salariëring in FWG 45, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.573,52 en maximaal € 3.471,49 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, een fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
 • Mogelijkheden tot doorscholing en deskundigheidsbevordering;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VAR)
Stichting Humanitas heeft een Verpleegkundige en Verzorgende Advies Raad (VAR) die adviseert over zorginhoudelijke zaken die direct van invloed zijn op de werkvloer. Gevraagd en ongevraagd. Bij het adviseren houdt de VAR zoveel mogelijk rekening met de beroepspraktijk. De adviezen dragen bij aan de professionalisering van de verpleegkundige en verzorgende beroepsgroep.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Monique Berkhout, Manager Zorg Thuis via 06-26766116. Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer nu!

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van “verpleegkundige Beverwaard” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.
Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Verpleegkundige Beverwaard
Schuiven naar boven