Helpende Lombardijen, Feijenoord en Charlois

Ben jij een helpende die ouderen in de thuiszorg wil ondersteunen langer thuis te kunnen wonen? Ben je een “out-of-the-box-denker” die graag zelfstandig werkt en veel vrijheid in het werk heeft? Wij zijn op zoek naar een leuke collega die de handen uit de mouwen wil steken.

Waar ga jij werken?

Het team Lombardijen, Feijenoord en Charlois dat bestaat uit helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen gaat gezamenlijk op zoek naar de best mogelijke oplossingen voor de cliënten. Wij bouwen op elkaars deskundigheid en professionaliteit. Er is veel ruimte voor je eigen creativiteit en het werk in de thuiszorg is erg afwisselend waardoor geen dag hetzelfde is. Dat maken het werken bij dit team juist zo leuk.

Hoe ziet jouw rol eruit?

De cliënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat de dag van de cliënt de moeite waard is en besteden hier veel aandacht aan. Persoonlijk begeleiderschap is een van de taken. Ook lever je een bijdrage aan een goed en veilig woon- en werkklimaat. Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging van cliënten (wassen, aankleden, eten, drinken etc.). Je draagt bij aan de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening.

Wij bieden een zelfstandige functie waarbij je toch ook samen met je team werkt.

Dit ben jij

Je wilt graag worden uitgedaagd om de beste mogelijkheid of oplossing te vinden voor de cliënt. Je bent uiteraard in het bezit van het diploma Helpende Zorg & Welzijn niveau 2, bij voorkeur aangevuld met een medicijncertificaat en hebt affiniteit met de ouderenzorg. Wanneer je niet in het bezit bent van het medicijncertificaat, dan is het noodzakelijk dat je bij aanvang van je dienstverband direct de medicatietoets bij onze afdeling scholing behaalt.

Daarnaast ben je flexibel, sta je stevig in je schoenen, kun je zowel goed zelfstandig als samenwerken en heb je goede sociale vaardigheden. Je toont je betrokken bij het zorgproces van de cliënten en vanzelfsprekend heb je een respectvolle beroepshouding naar zowel cliënten als collega’s. Je wilt ouderen ondersteunen in langer thuis te wonen.

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst met uren die afgestemd zijn op jouw persoonlijke voorkeur;
  • Een informele bedrijfscultuur en collegiale samenwerking;
  • Een dienstfiets of bedrijfsauto waarvan je gebruik kunt maken als je geen eigen vervoer hebt om naar de cliënten te reizen;
  • Aanstelling als medewerker verzorging;
  • Salariëring in FWG 25, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.077,40 en maximaal € 2.638,80 bruto per maand bij een 36-urige werkweek Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoesla
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, een fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
  • Mogelijkheden tot doorscholing en deskundigheidsbevordering;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Berkhout, Manager Zorg Thuis via telefoonnummer 06-26766116. Zij beantwoordt je vragen graag.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en cv onder vermelding van “Helpende Zuid” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen. Deze vergoeden wij aan je met je eerste salarisbetaling.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam Rijnmond) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Helpende Lombardijen, Feijenoord en Charlois
Schuiven naar boven