Helpende Berberishof

Ben jij die gediplomeerde helpende die het hart op de juiste plaats heeft voor onze bewoners met een pg-indicatie, dan nodig ik je uit te solliciteren. Ik ga graag met je in gesprek over jouw mogelijkheden en wensen qua contracturen. Die kunnen zijn van flexibel inzetbaar tot een contract van 28- 32 uur per week voor dag-, avond- en weekenddiensten.

Waar ga je werken?

De Berberishof is een wooncomplex gericht op kleinschalig wonen met een huiselijke sfeer, waarbij je veel aandacht kunt geven aan de bewoners. De bewoners hebben een eigen kamer, maar komen samen in de gezamenlijke woonkamer waar bijvoorbeeld gezamenlijk wordt gegeten.

Het gebouw is verdeeld over 4 verdiepingen waar 6 tot 8 bewoners woonachtig zijn. De locatie ligt in de wijk Schiebroek en is goed bereikbaar met het OV, de fiets of de auto. Parkeren is kosteloos.

Klik hier voor meer informatie over de Berberishof.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een helpende die denkt in mogelijkheden en luistert naar de wensen van de bewoners. Je toont je betrokken bij het zorgproces en vanzelfsprekend heb je een respectvolle beroepshouding naar zowel bewoners, familie als collega’s.

Verder voldoe je aan de volgende functie-eisen:

 • Bezit van het diploma Helpende Zorg & Welzijn;
 • Affiniteit met de ouderenzorg en PG;
 • Je bent flexibel;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden.

Hoe ziet jouw rol eruit?

De bewoners staan bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat de dag van de bewoner de moeite waard is en besteden hier veel aandacht aan. Persoonlijk begeleiderschap is een van de taken. Je hebt echte aandacht voor de bewoners door bijvoorbeeld een praatje bij de koffie of samen een spelletje te spelen. Samen met je collega’s zorg je voor een gezellig en aangenaam woon- en werkklimaat.

Daarnaast draag je zorg voor de dagelijkse verzorging (wassen, aankleden, eten, drinken etc.) en bied je toezicht en nabijheid. Tevens ben je betrokken bij de familie en neem je de tijd om met hen gezamenlijk te kijken naar de wensen en doelstellingen. Je ondersteunt elkaar en trekt met elkaar op in het belang van de bewoner.

Wij bieden:

 • Wij bieden een informele sfeer en collegiale samenwerking;
 • Aanstelling als medewerker verzorging;
 • Uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst;
 • Uren en diensten in overleg;
 • Salariëring in FWG 25, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 1.863,09 en maximaal € 2.555,74 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, een fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling, doorscholing en deskundigheidsbevordering;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Joyce van den Berg, afdelingscoördinator. Je kunt haar bereiken op 06-10378768.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van “helpende Berberishof” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Helpende Berberishof
Schuiven naar boven