Verzorgenden IG De Leeuwenhoek: doelgroep PG, Somatiek en GGZ

Voor het bekende verpleeghuis De Leeuwenhoek op de West-Kruiskade zoeken wij verzorgenden IG die graag met de doelgroep PG, Somatiek en GGZ willen werken. Een kleurrijke locatie midden in de stad, op 3 min. lopen van het Centraal Station, een werkplek waar jij je zeker thuis zult voelen.

Waar ga jij werken?

De Leeuwenhoek is een kleurrijke locatie in het hart van Rotterdam. Kleurrijk door haar bewoners en omgeving, maar ook door de binnentuin met meer dan honderd geschilderde vlinders, bloembakken en 25 straattegels, die door de bewoners van de Leeuwenhoek naar eigen inzicht zijn geschilderd. Op deze locatie wonen zowel cliënten met een somatische, psychogeriatrische indicatie of een GGZ indicatie.

Veel bewoners wonen hun hele leven al in deze kleurrijke historische buurt. Onze 102 bewoners vormen met circa 70 vrijwilligers en 109 collega’s een hechte gemeenschap midden in Rotterdam op de West Kruiskade op loopafstand van het Centraal Station. In deze gemeenschap zijn we gewend om open met elkaar in gesprek te gaan. Daardoor werken we met heel veel plezier en enthousiasme op deze bijzondere plek.

Wil je nog meer weten over waarom het zo leuk is om bij De Leeuwenhoek te werken? In dit filmpje nemen collega’s je mee voor een meeloopdag,

 

Klik hier voor meer informatie over de Leeuwenhoek.

Hoe ziet jouw rol eruit?

De teamleden zijn trots op deze werkplek en willen graag een verzorgende IG erbij, die hen helpt om de kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen en zo de kwaliteit van zorg voor de bewoners te waarborgen. Je krijgt tevens een rol als koploper in het op orde brengen en houden van actuele kwaliteitsthema’s voor deze locatie. Wij zoeken een talent in de zorg met ervaring en met beide voeten in de klei kan staan en het hoofd niet op hol laat brengen. Met andere woorden: in piektijden de handen uit de mouwen steken, de kwaliteit op peil houden en het verzorgen van een klinische les is voor jou vanzelfsprekend.

Samen met je collega’s werk je aan een omgeving waarin de bewoners zich prettig en comfortabel voelen als zij jou benaderen met hun gezondheidskwesties. Jij hebt een hart voor onze bewoners en weet wat ze doormaken. Jij bent de expert.

Welke talenten en ervaring neem jij mee?

Je denkt natuurlijk in mogelijkheden en oplossingen en je geeft de best mogelijke zorg. Natuurlijk bezit je het diploma verzorgende IG en ben je flexibel inzetbaar. Daarnaast ben je communicatief vaardig, beschik je over empathisch vermogen en een dosis humor. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je werkt ook goed samen in een team. Herken jij je hierin? Solliciteer dan bij De Leeuwenhoek. Zij kijken uit naar jou.

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (vast contract);
  • Een werkplek met als kenmerken: gezellige sfeer, collegiale samenwerking en zelfstandigheid;
  • Je kunt zelfstandig werken, met veel regelmogelijkheden;
  • Salariëring in FWG 35, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.200,70 en maximaal €2.937,68 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je onregelmatigheidstoeslag;
  • Een arbeidsovereenkomst met uren in onderling overleg;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, fietsplan, collectieve zorgverzekeringen, doorscholing en/of deskundigheidsbevordering;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tessa van ’t Wout, afdelingscoördinator 1e etage (PG), via 06-83108176 of Anna Lucia Kula, afdelingscoördinator 3e en 4e etage (somatiek en GGZ) via 06-51884879. We bieden ook een meeloopdag of een kopje koffie voor meer informatie.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van “VIG Leeuwenhoek” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Kijk ook eens op: Kunstatelier De Leeuwenhoek

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verzorgenden IG De Leeuwenhoek: doelgroep PG, Somatiek en GGZ
Schuiven naar boven