Welzijnsmedewerker Berberishof

Voor onze locatie de Berberishof in Rotterdam-Schiebroek zoeken wij een begeleider MMZ 3 of MMZ 4 die graag met de doelgroep PG wil werken. Een kleinschalige locatie in de nabijheid van de bushalte en met mogelijkheden tot vrij parkeren waar je zeker thuis zult voelen.

Waar ga jij werken?

De Berberishof is een wooncomplex gericht op kleinschalig wonen met een huiselijke sfeer, waarbij je veel aandacht kunt geven aan de bewoners. De bewoners hebben een eigen kamer, maar komen samen in de gezamenlijke woonkamer waar bijvoorbeeld gezamenlijk wordt gegeten.

Het gebouw is verdeeld over 4 verdiepingen waar 6 tot 8 bewoners woonachtig zijn. De locatie ligt in de wijk Schiebroek in een mooie groene omgeving en is goed bereikbaar met het OV, de fiets of de auto. Parkeren is kosteloos.

Klik hier voor meer informatie over de Berberishof.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Als welzijnsmedewerker faciliteer je de invulling van een dag die voor de cliënt de moeite waard is. Je neemt de cliënt als vertrekpunt en geeft hier samen met de cliënt, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers van het zorgteam invulling aan. Het coachen van alle betrokkenen is een belangrijk onderdeel van deze functie. Een van je taken zal zijn, ondersteuning bieden met de maaltijden en bij de persoonlijke verzorging van de cliënten.

Welke talenten en ervaring neem je mee?

 • Je bent in het bezit van een diploma van een relevante beroepsopleiding op niveau 4 (bijvoorbeeld SPW 4/ MMZ 4);
 • Of een relevant diploma op MBO 3-niveau en hebt door kennis en ervaring een niveau 4 denkniveau verworven;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in schrift; Je hebt een praktische, sociale instelling;
 • Je bent zelfstandig, creatief en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
 • Humor;
 • Je bent computervaardig en kunt organiseren en plannen.

Wij bieden:

 • Een plezierige werkplek met leuke en enthousiaste collega’s en zelfstandigheid;
 • Salariëring in FWG 40 (minimaal € 2.422,65 en maximaal € 3.159,64 op fulltime basis) conform de CAO VVT;
 • Een arbeidsovereenkomst met uren in onderling overleg;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, fietsplan, collectieve zorgverzekeringen, doorscholing en/of deskundigheidsbevordering;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joyce van den Berg, afdelingscoördinator, via telefoonnummer 06-10378768. We bieden ook een meeloop dag of een kopje koffie voor meer informatie.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van “Welzijnsmedewerker Berberishof” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct  of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Welzijnsmedewerker Berberishof
Schuiven naar boven