Planner De Wende

Ben jij een puzzelaar die denkt in mogelijkheden en oplossingen? Heb je passie voor het vak planning en heb je hiermee ervaring binnen de zorg? Ben je proactief en communicatief vaardig en vind je het leuk om voor de locatie de Wende te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

Op de locatie de Wende verblijft een kwetsbare cliëntengroep, die door een combinatie van problemen niet altijd even snel of effectief kunnen revalideren of herstellen. Cliënten worden op de afdeling opgenomen vanuit huis of vanuit het ziekenhuis na een operatie of bezoek SEH/ HAP. Uiteindelijk vertrekken de cliënten weer terug naar huis of naar een passende setting. Naast kortdurend verblijf wonen er in de Wende ook cliënten die vallen onder de huisarts.

Je weet nooit van tevoren hoe je werkdag eruitziet want de afdeling kortdurend verblijf is misschien wel de meest dynamische afdeling die er bestaat in de ouderenzorg. Je werkt nauw samen in een team dat bestaat uit verzorgenden, een wijkverpleegkundige, specialist ouderengeneeskundige en paramedisch behandelaars.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Planning/roosteren is een cruciaal onderdeel van het primaire zorgproces. Een goede planning zorgt voor rust en duidelijkheid, een optimaal gebruik van de beschikbare personeelsformatie en voor een optimale kwaliteit van zorgverlening. Als planner bij Humanitas ga je de uitdaging aan om dit te realiseren. Je schakelt veel met de locatiemanager, afdelingscoördinatoren en collega’s.

Acute roosterproblemen schrikken jou niet af, met rust en overzicht ga je deze te lijf en los je ze op. Je bewaakt de verwerking van ziekte – en herstelmeldingen in het rooster en je denkt mee over een adequate vervanging in het rooster. Zelfstandig werken binnen de gestelde kaders vind je prettig, maar daarnaast ben je een echte “teamplayer” en werk je goed samen met je collega roosterplanners.

Welke talenten en ervaring neem je mee?

Om bij ons aan de slag te gaan als planner beschik je over een afgeronde MBO 4 opleiding op administratief, zorg (VIG of verpleegkundige) of logistiek gebied. Je hebt al een aantal jaren relevante werkervaring als planner in de zorg en je bent bekend met de arbeidstijdenwet en bij voorkeur de CAO VVT. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je laat je niet snel van je stuk brengen.

Verder:

 • Heb je goede administratieve en computervaardigheden en bij voorkeur heb je ervaring met de software ONS/ NEDAP;
 • Ben je zelfstandig en weet je eventuele planningsproblematieken snel inzichtelijk en bespreekbaar te maken binnen de afdelingen waar je verantwoordelijk voor bent;
 • Ben je tactvol en beschik je over overredingskracht en de vaardigheid om te onderhandelen. In je contacten met medewerkers en leidinggevende zijn dit vereisten en zullen deze kwaliteiten ingezet moeten worden om eventuele weerstanden te overwinnen;
 • Ben je niet alleen accuraat en oplettend, maar spreekt het voor zich dat integriteit en betrouwbaarheid belangrijke kernwaardes voor je zijn;
 • Beschik je over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.

Wij bieden:

 • Een uitdagende en lerende organisatie, collegiale samenwerking en zelfstandigheid;
 • Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor 1 jaar;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 8 uur per week;
 • Salariëring in FWG 40, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.068,21 en maximaal € 3.060,18 bruto per maand bij een 36-urige werkweek
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, een fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Glenn Mangalie, afdelingscoördinator via telefoonnummer 06-22799985. Hij beantwoordt je vragen graag.

Solliciteren

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur je sollicitatiebrief en cv onder vermelding “planner de Wende” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct  of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen.

Over Humanitas

Humanitas in een notendop? Bekijk hier de animatie:

Stichting Humanitas (Rotterdam, Capelle ad IJssel en Spijkenisse) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Planner De Wende
Schuiven naar boven