Allround Welzijnsmedewerker Dagbesteding en Ontmoeten

Krijg jij energie van mensen motiveren, inspireren en activeren! Voor de verschillende locaties binnen Humanitas (Rotterdam en in Hoek van Holland) zijn we op zoek naar een allround welzijnsmedewerker.

Waar ga jij werken?

Humanitas biedt dagbesteding aan op verschillende locaties in de regio Rijnmond en Hoek van Holland. Op elke locatie is er een dagbestedingsgroep met welzijnsmedewerkers en vrijwilligers.

Op diverse locaties hebben wij voor onze doelgroep Rotterdammers met een hulpvraag ontmoetingsplekken en gespecialiseerde dagbestedingsgroepen die de dag moeite waard maakt. Deze locaties zijn verspreid over verschillende gebieden in Rotterdam Noord, Rotterdam Centrum, Rotterdam Charlois, Spijkenisse en Hoek van Holland.

Locaties waar je o.a. ingezet wordt:

 • Je start bij de Dagbesteding Leeuwenhoek in Rotterdam;
 • Dagbesteding Hoek van Holland;
 • Dagbesteding Terras aan de Maas in Spijkenisse.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Als welzijnsmedewerker faciliteer je de invulling van een dag die voor de cliënt de moeite waard is. Je neemt de cliënt als vertrekpunt en geeft hier samen met de cliënt, vrijwilligers en eventuele mantelzorgers invulling aan. Je werkt zelfstandig aan de verschillende activiteiten die aansluiten bij de behoeften van de cliënten, maar die ook passen bij verschillende thema’s en feestdagen. Daarnaast ondersteun je bij lichte administratieve werkzaamheden en draag je zorg voor de rapportages.

Welke talenten en ervaring neem je mee?

 • Je bent in het bezit van een diploma van een relevante beroepsopleiding op niveau 3/4 (bijvoorbeeld Social work/ MMZ);
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in schrift;
 • Je hebt een praktische, sociale instelling;
 • Ervaring en affiniteit met de doelgroep;
 • Bent zelfstandig, creatief en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
 • Humor;
 • Je staat sterk in je schoenen en bent gewend om zelfstandig te werken;
 • Je bent computervaardig en kunt organiseren en plannen.

Wij bieden:

 • Een plezierige werkplek met leuke en enthousiaste collega’s en zelfstandigheid;
 • Uren in overleg minimaal 8-24 uur (afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur);
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van de duur van 7 maanden;
 • Salariëring in FWG 35, conform de CAO VVT, het salaris bedraagt minimaal € 2.266,72 en maximaal € 2.3025,81 bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, fietsplan, collectieve zorgverzekeringen, doorscholing en/of deskundigheidsbevordering;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen Lydia Molenaar, coördinator welzijn IJsselburgh en coördinator ontmoeten & dagbesteding via telefoonnummer 06 – 20033056 (bereikbaar van maandag t/m donderdag).

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van “welzijnsmedewerker Ontmoeten” via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen. Deze vergoeden wij aan je met je eerste salarisbetaling.

Over Stichting Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam Rijnmond) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

#dekrachtvanhumanitas

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Schuiven naar boven