Medewerker bediening Brasserie Intermetzo

Waar ga je werken?

Brasserie Intermetzo & bar is gevestigd in verpleeghuis Akropolis. Dit is de grootste locatie van Humanitas en gelegen in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. De locatie is goed te bereiken met OV, fiets en auto en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Je komt te werken in een klein team waar wij dagelijks bewoners, familieleden, mantelzorgers en bewoners uit de wijk ontvangen. De brasserie is het sociale hart van Verpleeghuis Akropolis waar al deze gasten elkaar kunnen opzoeken.
Onze gasten komen voor een broodje kroket tot aan warme maaltijden, hun dagelijkse boodschappen, het vieren van hun verjaardag met de familie of om een drankje te drinken en onder de mensen te zijn.

De werkzaamheden bestaan uit:
• Opruimen van bestellingen;
• Kassa werkzaamheden;
• Ondersteunen van de keuken met het maken van broodjes of het frituren van bestelde producten;
• Bijhouden van de afwaskeuken.

Wie ben jij?

Je bent beschikbaar voor 2 dagen per  week van 8 uur per dag. Door je prettige persoonlijkheid en luisterend oor komen gasten graag terug voor jou. Familie en vrienden omschrijven jou als een harde werker, enthousiast, gemotiveerd, sociaal persoon welke een klik heeft met onze doelgroep.

Welke talenten en ervaringen neem je mee?

  • Je hebt ervaring in de horeca;
  • Je kan goed in teamverband werken;
  • Bij voorkeur ben je in bezit een HACCP-certificaat;
  • Je bent 2 dagen in de week beschikbaar van 9:45 – 18:30 uur.

Wij bieden:

  • Een contract van 16 uur per week;
  • Een salaris dat past bij de functie, conform de CAO VVT schaal 25. Het salaris bedraagt minimaal € 950,98 en maximaal € 1.207,97 bruto per maand op basis van 16 uur per week;
  • Onregelmatigheidstoeslag op zaterdag vanaf 12:00 uur, zondag en feestdagen.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, het fietsplan en collectieve zorgverzekeringen;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Informatie

Liever eerst even bellen voor nog wat extra info? Joost Santing, Coördinator restaurants vertelt je graag meer: 06-234 796 84.

Solliciteren

Het stimuleren van talent, leren en ontwikkelen; daar staan wij voor. Als je bij ons komt werken, bieden we je een professionele loopbaan en natuurlijk ook werkplezier, een goede werk-privé balans, ontwikkeling en eigen regie en ruimte om te mogen zijn wie jij bent.

Stuur onder vermelding van “medewerker bediening”  je sollicitatiebrief en CV via deze sollicitatieknop Solliciteer direct of mail beide documenten naar sollicitanten@stichtinghumanitas.nl.

Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt. Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Humanitas te overleggen. Deze vergoeden wij aan je met je eerste salaris.

Over Stichting Humanitas

Stichting Humanitas (Rotterdam Rijnmond) biedt hoogwaardige zorg en dienstverlening aan de kwetsbare Rotterdammer van 18 tot 100+. Wij richten ons op verzorging, verpleging, welzijn, maatschappelijke dienstverlening en medische behandeling. Onze kernwaarden zijn eigen regie, zoveel mogelijk zelf, betrokkenheid van naasten en denken in mogelijkheden. Humanitas is een algemene instelling zonder binding aan een levensbeschouwing. Bij Humanitas werken circa 2.500 medewerkers en 1.000 vrijwilligers in diverse regio’s en locaties. Voor meer informatie: www.stichtinghumanitas.nl.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus of anderszins naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Schuiven naar boven